Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От "Островът на 100-те гривни": Диляна Попова и Александър Сано със специална изненада (ВИДЕО)

17 юли 2024, 11:11 часа

Снимките на най-новото риалити предаване "Островът на 100-те гривни" текат с пълна сила. Като част от екипа на формата Димитър Господинов-Гуспата, познат на зрителите с участието си във "Фермата", е далеч от семейството си, но въпреки това успя да направи прекрасна изненада за рождения ден на своята дъщеря с видео в Instagram профила си.

Още: Филипинска жега, влага и животинки: Ето какво очаква участниците на "Островът на 100-те гривни"

Каква е изненадата

Дъщерята на Гуспата навършва 17 години. От Филипините, където се снима телевизионният формат, той реши да поздрави по специален начин момичето. Димитър сподели видео в своя Instagram профил, в което казва: "Тате, знаеш колко много те обичам. Знаеш колко много ми липсваш. Искам да съм с теб сега, но, за съжаление, не мога да се телепортирам до България. Но пък мога да се телепортирам другаде, защото имам изненада за теб. Гледай!". Неочаквано след думите му се появяват водещите Диляна Попова и Александър Сано, които поздравиха дъщерята на Гуспата за рождения ѝ ден.

Гуспата има две деца - Иво и Кристин, от първия си брак. Със сегашната си годеницата Славия Иванова имат дъщеричка, която се роди на през март 2023 г.

Още: Издадоха кой известен певец участва в "Игри на волята" 6? (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес