Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Орхан Мурад: Сузанита прави такива песни, защото те се слушат

19 септември 2017, 09:30 часа

Сузанита прави такива песни, защото те се слушат. Имаме една балада, която не е поп-фолк, не е рап, но тя не е толкова известна, защото не се слуша.

Това казаха родителите на Сузанита в интервю за bTV.

Според тях дъщеря им има много добро възпитание: „ Нашата задача е да канализираме нейното възпитание и обща култура към по-добро. Бях представител на рок културата, която преди време също беше оспорвана“, обясни бащата на момичето.

Според него „целият образ, който изградихте на Сузанита е абсолютно фалшив, нереален и измислен.

Майката на Сузанита допълни, че дъщеря ѝ има огромно сърце, помага на много бедни и болни хора. Смущава ме, че няма места в заведенията на нейни участия, допълни още тя.

И двамата родители бяха категорични, че всъщност са едно „много скучно семейство.“

Родителите на певицата казаха още, че дъщеря им пуши пред тях:

„Не трябва да пали цигара, но не трябва да бъде неразбрана от родителите и да направи по-лоши неща. Няма проблеми с поведението ѝ извън медийния ѝ образ. Пуши от една година –почти всички пушат, само че родителите им не знаят. Ние сме плътно до нея и смятаме че я възпитаваме добре и няма нужда от ДАЗД те само може да навредят. За какво да се свържат? За средния пръст, който тя иска покаже на злобата и на злото... Водим я психолог, всеки има нужда, цяла България има нужда да ходи на психолог.“

Орхан Мурад се закани, че ще съди доста медии.

Майката на момичето сподели, че страда от рак на гърдата и че след последните коментари във връзка с дъщеря ѝ изследванията ѝ не са добри.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес