Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Очаква ни нов български сериал - "София вкъщи". Ето кои актьори участват в него (ВИДЕО)

03 май 2023, 10:43 часа

Премиерен български сериал "София вкъщи" предстои да тръгне в ефира на bTV скоро. Той ще пренесе зрителите в колоритния свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период. Когато влиятелният основател и собственик на компанията внезапно умира, неговите най-доверени служители Даниел и Никола неочаквано се оказват начело на фирмата. 

Ситуацията се променя още по-бързо и се превръща в сложен казус, когато двамата научават за София – незаконната дъщеря и законна наследница на половината от бизнеса на починалия ѝ баща.

Снимка: bTV

В ролята на София ще изгрее младата и очарователна актриса - Владинелла Кацарска, която е завършила НАТФИЗ в класа на доц. д-р Пенко Господинов. В ролята на един от новите собственици и финансов директор на компанията - Даниел, ще бъде актьорът Иван Тодоров, а в ролята на новия оперативен директор - Никола, ще блесне актьорът Никола Парашкевов.

Продуцент на "София вкъщи" е Кръстьо Ламбев (Concept Studio).

От трейлъра на сериала виждаме, че в една от ролите (вероятно епизодична), ще се появи Евгени Минчев, а взаимоотношенията между персонажите ще бъдат обтегнати и с неочаквани обрати.

ОЩЕ: Кои са петте най-добри български сериала за последните десет години?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес