Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обявиха Джон Бон Джоуви за личност на годината

23 октомври 2023, 11:12 часа

Джон Бон Джоуви бе обявен за Личност на годината на организацията MusiCares. Носителят на "Грами" ще бъде 33-ият музикант, получил почетното отличие, а церемонията по връчването ще се състои в Лос Анджелис на 2 февруари.

Приходите от гала вечерта през февруари ще бъдат използвани от MusiCares, за да продължат дейността си по подпомагане на музиканти в най-различни аспекти от живота и работата им. Джон Бон Джоуви е избран не само заради музикалните му постижения, но и заради дългогодишната му филантропска дейност.

Повече за отличието на Джон Бон Джоуви

Снимка: Getty Images

Ето какво казва Лаура Сегура - изпълнителен директор на MusiCares: "Развълнувани сме да наградим Джон Бон Джоуви като Личност на годината. Неговият удивителен принос за рок музиката не само е оставил перманентна следа в музикалната индустрия, но и в сърцата на безброй фенове по целия свят. Освен това дългогодишното му посвещаване на подпомагането с храна на различни групи и социални слоеве вдъхновява всички нас. Нямам търпение да почетем него и всички негови дейности, с които прави света ни по-добър."

Сред другите музиканти, обявявани за Личност на годината от MusiCares, са Бери Горди, Смоуки Робинсън, Джони Мичъл, Доли Партън и др.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес