Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обявиха Адам Ламбърт и Бритни за най-секси поп изпълнители

14 юни 2012, 15:08 часа

Избраха най-привлекателните поп изпълнители според гласуване на читателите на музикалното списание Billboard.

В проучването са взели участие над 600 хил. души. На първо място при мъжете с 26% се класира Адам Ламбърт, станал популярен с участието си в American Idol. Ламбърт пее отвреме-навреме с Queen, като е напълно възможно да се превърне и в титулярен вокалист на легендарната рок-банда.

При жените първата позиция зае Бритни Спиърс (снимка: Splash) с категоричните 45% от гласовете. Но дори нейното първо място не е толкова изненадващо, колкото 3-тото при мъжете (продължавайте да четете и ще видите защо). Две наистина убийствени красавици - RnB певицата Бионсе Ноулс и кънтри дивата Тайлър Суифт, са класирани съответно на 3-то и чак на 10-о място. Заслужава си да се отбележи, че ветерани като Мадона и Джон Бон Джоуви също са намерили място в топ 10, въпреки че могат да бъдат родители на повечето от класираните.

Джъстин Бийбър заема третото място при мъжете. Да, точно така - при мъжете. И, за да ви изненадаме още повече – Енрике Иглесиас е на четвърто място. Явно сексапилът на тийнейджърът Бийбър е неустоим. На следващите места са Бил Кауритц (5-то), Бруно Марс (6), Джон Бон Джоуви (7), Крис Браун (8), Ъшър (9) и Дрейк (10).

При дамите на второ място е шеметната Лейди Гага, която скоро получи леко сътресение на мозъка, тъй като един от танцьорите й я удари (без да иска) с метален стълб по време на един от концертите на звездата. Вечно щуреещата Риана е на 4-то място, на 5-то е Кейти Пери, 6-то Деми Ловато, на 7-мо жадуващата за внимание Мадона, която не спира да се разголва по концертите си, на 8-мо е влюбената в младия Каспър Смарт Дженифър Лопес, която скоро ще дойде и в България, а след нея се нарежда Ники Минаж.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес