Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият албум на Роби Уилямс излиза през ноември

03 септември 2012, 18:19 часа

Новият албум на Роби Уилямс (Robbie Williams) – “Take The Crown” ще бъде пуснат на пазара на 5 ноември, информира Contactmusic.

Британският певец обяви, че албумът му ще бъде достъпен за феновете от началото на ноември, като по-нетърпеливите могат да го поръчат предварително отсега.

Роби, който се присъедини към своите побратими от Take That (Тейк Дет) за турнето “Progress Live” миналата година каза: „След турнето с Take That си взех почивка, която ме възстанови и снабди с енергия по много, много различни начини. Исках да се върна с масивен соло албум. Но основен приоритет за мен бе да пиша песни, които, надявам се, светът ще счете за хитове. Много се вълнувам", признава Роби.

Първият сингъл -“Candy “ от предстоящия албум ще излезе на 29 октомври. Парчето е написано съвместно с фронтмена на Take That – Гари Барлоу (Gary Barlow).

Той коментира парчето с думите: „Това е лятна песен, в същия дух като “Rock DJ”. Става въпрос за момиче, което смята, че е страхотно. И тя може да бъде такава, но е малко порочна в своя подход. За да завършиш някои песни е нужна цяла вечност, а други излизат готови от устатат ти, без да се замисляш много. Не знам защо тази песен се роди в главата ми по това време, това просто се случи.”

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес