Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новата на Брад Пит все още е омъжена, ето го мъжът ѝ (СНИМКИ)

01 септември 2020, 17:03 часа

Миналата седмица името на Никол Потуралски нашумя, след като беше заснета заедно с Брад Пит на френско летище. И тъй като вече се знае, че тя е новата жена до 56-годишния актьор, беше очаквано медиите да се разровят в личния ѝ живот.

27-годишната красавица, родом от немския град Бергкамен, има 7-годишен син, Емил, от съпруга си Роланд Мери. 68-годишният бизнесмен е собственик на няколко заведения, включително на луксозния ресторант "Борхард" в Берлин. Всъщност именно там Брад и Никол се запознали през август 2019 година.

Макар че Потуралски и Мери все още официално са семейство, източник твърди пред "Дейли мейл", че той приема "философски" връзката на жена си с холивудската звезда, тъй като двамата имали "отворен брак".

Мери е бил женен няколко пъти и има общо пет деца, като за момента отказва да коментира любовните отношения на съпругата си с американския секссимвол.

ВИЖТЕ ГО КАК ИЗГЛЕЖДА ТУК

Как е започнало всичко между Брад и Никол?

Миналата година Брад Пит се запознал с модела на вечеря в "Борхард", докато бил в Берлин, за да промотира филма "Имало едно време в Холивуд". Актьорът бил в компанията на режисьора Куентин Тарантино, Леонардо ди Каприо и Марго Роби. Той веднага бил запленен от красавицата, която определено прилича на бившата му жена Анджелина Джоли. Според очевидци, Никол лично дала телефонния си номер на холивудската звезда. Двамата се видели няколко седмици по-късно в Лос Анджелис, където посетили концерт на Кание Уест.



Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес