Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов клип с Александър Младенов от "Ергенът" побърка зрителите (ВИДЕО)

15 декември 2023, 14:01 часа

Съвсем скоро в родния телевизионен ефир ще започне дългоочакваният трети сезон на романтичното риалити "Ергенът". Вече знаем, че бизнесменът Александър Младенов ще търси истинската любов във формата и макар да не знаем още кои са участничките в "Ергенът" 3, сме сигурни, че и тази година ще има много шоу, излагации и искрени любовни искри.

В официалните социални канали на предаването преди минути бе публикувано ново видео с Алек Младенов, в което той се изкачва на висока скала, съблича си блузата (тук 50% от зрителките вече са припаднали) и скача в убийствено сините води. Оказва се, че след него е скочила и мистериозна дама, която смело плува към него, за да се срещнат.

Още: Новият ерген зарязан от голямата си любов

Коментарите след видеото

Освен че видеото е романтично, според много от коментарите то е и малко забавно, защото "всички знаем, че идват животните от Animal Planet", както гласи популярно мнение, визиращо някои по-интересни участнички.

Премиерата на "Ергенът" 3 вероятно ще е през февруари, макар че ние знаем на кого е дадена последната червена роза, тъй като Наум Шопов наскоро сам се издаде.

Още: Неделчо от "Игри на волята" залюби девойка от "Ергенът"? (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес