Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма да повярвате как изглежда днес актрисата, която изигра Касандра през 90-те (СНИМКИ)

19 август 2024, 10:00 часа

Корайма Алехандра Торес Диас е родена на 6 юни 1973 г. във Валенсия, Венецуела. Тя започва актьорската си кариера във Венецуела в края на 80-те години. Първите й роли са в теленовелите "Гардения" и "Алондра". Първата си главна роля получава през 1992 г. в известната теленовела "Касандра", показана в повече от 100 страни, сред които и България.

Вижте още: Ален Делон: Ако Господ ми бе дал възможност да променя едно-единствено нещо, аз не бих допуснал да си отиде от мен любимата ми жена

След като приключва със сериала "Касандра" тя заминава за Колумбия, където получава главна роля в теленовелите "Сънища и огледала". Неин партньор в тази теленовела е колумбийският актьор Николас Монтеро. Двамата се влюбват и се женят през 1996 г., а Корайма ражда син през 1994 г.

Манията по латино сапунените опери в България започва през втората половина на 90-те години, а главният виновник е именно "Касандра". Много хора все още помнят героите от този мегапопулярен венецуелски сериал, дори и второстепенните.

Цяла България следеше отблизо известния сериал, а по улиците имаше хора, които разказваха за пропуснатите събития от сериала на тези, които не можеха да го гледат.

Ярко помним първия й престой на Корайма Торес у нас през далечната 1997 година. Тя беше сподели, че никога никъде не е била приемана толкова добре.

Вижте още: Лекарство за диабет или строг режим: Как Кристина Агилера отслабна драстично (СНИМКИ+ВИДЕО)

В момента Корайма Торес е на 51 години и живее, и работи в Богота, Колумбия.  Тя също така  е доста активна в Instagrаm, където често споделя снимки, от които се вижда, че актрисата не е позволила на времето да отнеме красотата и перфектните ѝ форми.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес