Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма да има победителка в "Ергенът". Възможно ли е това?

27 февруари 2024, 14:31 часа

Тази година предаването "Ергенът" определено не изненада зрителите с участнички, които да блеснат с нещо по-различно от момичетата в предишните сезони. Напрежението между дамите пролича още в самото начало. Остри коментари и неодобрителните погледи имаше през цялото време. Някои от участничките дори се заядоха една с друга, като поведението им беше изключително арогантно и без всякакви добри обноски. Дали тези интриги няма да разочароват ергена Алек Младенов още в първите дни?

Още: Всички дами в "Ергенът" вече са ясни: "Старите кучета" и един кон влязоха в предаването (СНИМКИ)

Снимка: Ергенът/Facebook

Ще издържи ли ергенът на скандалите?

Както видяхме от рекламните видеа преди старта на "Ергенът 3", тази година няма да липсват драми и сълзи в шоуто. Участничките определено няма да се борят само за сърцето на Алек Младенов, но и ще се опитват да се доказват една на друга и коя с какво превъзхожда останалите. Има голяма вероятност интригите и скандалите в предаването да доведат до един различен финал, без да има победителка.

Любопитно: Какво е истинското име на Шермин от "Ергенът 3"? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Различни медии започнаха да спекулират с имената, които ще останат до края на романтичното риалити, като едно от тях е това на "Мис Варна" за 2006 година – Магдалена Томова. Възможно е освен короната за красота да спечели и сърцето на Алек. Маги беше и първата, направила най-силно впечатление на Алек. Затова и получи специалната розова роза.

Снимка: Ергенът/Facebook

Предстои да разберем коя ще бъде нейната най-голяма конкурентка и кои ще са финалистките. Не е изключено Александър Младенов да си тръгне от предаването като ерген без дама до себе си.

Още: Деси Слава се подиграва със скандална участничка в "Ергенът" (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес