Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма да има обвинение в изнасилване за Силвестър Сталоун

31 октомври 2018, 06:25 часа

Прокуратурата в окръг Лос Анджелис реши да не повдига обвинение в изнасилване срещу актьора Силвестър Сталоун, съобщи интернет порталът TMZ.

Според изданието прокуратурата е сметнала показанията за вината на Сталоун за недостатъчни. Нито един от разпитаните свидетели не е съобщил нещо, което да подкрепя твърденията на жената, която се обяви за потърпевша. Освен това давността за подобен тип престъпление е вече изтекла, уточнява БГНЕС.

Пред декември 2017 година полицията в Санта Моника започна разследване срещу Сталоун по обвинения в изнасилване. Предполагаемата жертва, чието име не се съобщава, твърдеше, че актьорът я е насилил сексуално в собствения си офис преди почти 30 години.

Това не е първото подобно обвинение срещу Сталоун. През ноември 2017 година британският вестник Daily Mail публикува твърденията на жена, пожелала да остане анонимна, че холивудската звезда и неговият телохранител са използвали принуда, за да достигнат до интимен контакт с нея. Сталоун категорично отрече обвиненията.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес