Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николета напусна "Къртицата", Радина влиза при любовта си Донков

10 април 2013, 07:52 часа

Николета Лозанова напусна "Къртицата", като предпочете да се прибере при семейството си. Въпреки това, плеймейтката направи жест и реши да участва в Битката "Камъните падат".

Разбира се, искам да им помогна, все пак сме един отбор, обяви тя на живо от Пещерата.

На нейно място ще дойде любовта на Деян Донков и те най-сетне ще се видят след дълга раздяла, пише "Монитор".

Кърджилова влиза в риалитито с изричното съгласие на bTV, за чийто сериал „Фамилията” играе тя. Участието на Радина в „Къртицата” ще бъде епизодично, тъй като я чакат не само снимки в сай-фай сагата, но и репетиции в Театъра на армията.

В Битката "Камъните падат" участниците трябваше да преминат през сложно трасе - дребни камъчета, карантия, басейн с олио, ров с кал и вода, огнен тунел, големи речни камъни, змии и влечуги.

Заселниците бяха разделени в два отбора - на звезди и редови граждани.

Те преодоляха различните препятствия, като трябваше да пренесат общо 620 кг. Всеки Участник сам преценяваше максималната тежест, която може да носи.

Манекенката Кристина Несторова изненада всички - тя пренесе 35 кг, а от мъжете в отбора на гражданската квота се отличи Любо със своя резултат - 75 кг.

Групата пренесе общо 673 кг, с което постигна огромна победа и добави към бюджета си 12 хил. лв.

Наложи се лекарски екип да влезе в Пещерата, за да окаже помощ на Миглена, която се почувства зле след "Камъните падат".

Според някои от участниците младата дизайнерка е надценила възможностите си и е пренесла по-голяма тежест, отколкото може да понесе физически. Лекарите са на мнение, че това е по-скоро психически срив.

Миглена вече е по-добре и дори се върна в Пещерата, за да успокои майка си от ефира. Тя обясни, че вътрешно и за миг не се е чувствала зле, но тялото й инстиктивно започнало да трепери, заради което се наложи и лекарска намеса.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес