Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николета Лозанова с ново амплоа - роля в киното

12 декември 2017, 14:10 часа

Скандалната Николета Лозанова изглежда няма никакво намерение да спира с провокациите. Този път те не са свързани с някоя разголена фотосесия, а напротив - красавицата вече може да се гордее с роля в киното.

Николета ще се включи в актьорския състав на очаквания български филм - "Привличане", който се очаква в кината на 23 февруари 2018 г. В него участват още Яна Маринова, Койна Русева, Александър Сано, Луиза Григорова, Радина Боршош, Владимир Пенев и други.

Продуцент на филма е Башар Рахал, който освен това изпълнява и една от ролите в лентата. В същото амплоа на продуцент, но с главна роля, зрителите ще видят Яна Маринова. Режисьор на продукцията е Мартин Макариев, който стои зад успеха на сериала "Под прикритие".

Действието на филма се развива в елитна частна гимназия и засяга теми за успеха, амбицията, любовта и сблъсъка на интереси. Яна Маринова се превъплъщава в ролята на млада учителка по история, която е и бивш шампион по състезателни танци. Новият преподавател по музика в училището е именно Александър Сано, към когото женските персонажи не остават безразлични. Какво се случва, дали ще победи любовта и справедливостта, зрителите ще могат да видят през февруари.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес