Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никол Кидман и Салма Хайек си спретнаха публичен скандал (ВИДЕО)

15 октомври 2024, 22:44 часа

Видеоклип, в който Никол Кидман избутва Салма Хайек на неотдавнашното ревю на Balenciaga по време на Седмицата на модата в Париж, се разпространи в интернет.

Още: Порасналите дъщери на Никол Кидман са истински красавици (СНИМКИ)

На кадрите, които през последните няколко дни бяха усилено обсъждани в интернет, се вижда как Салма иска да се снима с Никол и Кейти Пери. Когато Хайек се опитва да помогне на Кидман да се обърне с лице към камерите, последната отблъсква ръката ѝ и казва: „Не ме докосвай.“ Рязката реакция на звездата изненада не само колежката ѝ, но и певицата. След това Кидман целуна Пери, размени няколко думи с Хайек и си тръгна.

По време на шоуто съпругът на Хайек, милиардерът Франсоа-Анри Пино, седи на първия ред между Никол и Салма. Докато собственикът на холдинга Kering, който притежава Balenciaga, се усмихваше пред камерите, актрисите продължиха да изясняват отношенията си.

Още: Никол Кидман: Нямам смелост да гледам новия си филм

В мрежата отбелязват, че 57-годишната Никол може да е била в депресивно състояние заради скорошната смърт на майка си. Ревюто на модната къща, чието лице е Кидман, беше първата публична изява на актрисата след семейната трагедия, която се случи през септември тази година.

Звездата от „Големите малки лъжи“ съобщи за смъртта на майка си Джанел Ан Кидман часове преди да спечели наградата за най-добра актриса на филмовия фестивал във Венеция за ролята си в „Бебе“. Тя публикува архивна снимка с майка си и сестра си в инстаграм* и благодари на феновете за подкрепата. „Сестра ми, аз и семейството ни ви благодарим за потока от любов и доброта, който усетихме тази седмица“, каза тя, цитирана от БГНЕС.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес