Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ники Минаж отмени концерта си в Румъния, изплаши се от счетоводители

08 юли 2024, 13:35 часа

Само три часа преди да трябва да излезе на сцената на фестивала SAGA в Букурещ рапърката Ники Минаж съобщи на феновете си, че отменя изявата, съобщава телевизия "Digi24". Изпълнителката публикува в профила си в Instagram съобщение, в което посочва, че е била предупредена от своя екип да не пътува до Румъния, защото там са планирани протести.

"С натежало сърце трябва да съобщим, че Ники Минаж току-що отмени изпълнението си заради утрешния (бел.ред. днешния) протест в Букурещ. Тази новина ни разби и знаем, че това е огромно разочарование за всички вас, както и за нас. Всички несканирани еднодневни билети за неделя ще бъдат възстановени:, обявиха организаторите на фестивала.

"Digi24" отбелязва, че единствените обявени протести в Румъния бяха планирани за днес, 8 юли, от 8:30 ч. на площад Виктория пред сградата на правителството. Счетоводителите обявиха демонстрация в знак на протест срещу данъчни промени.

Още: Ники Минаж откровено пред "Vogue": Мислех, че след раждането с кариерата ми е свършено (СНИМКИ)

Снимка: Getty Images

Напоследък на Ники Минаж никак не ѝ върви, що се отнася до концертите ѝ. През месец май, пристигайки за концерт, изпълнителката беше арестувана на летището в Амстердам по подозрение за притежание на наркотици.

Предишни драми на фестивала

Фестивалът SAGA в Букурещ се провежда в зоната Бъняса, а днешният протест по никакъв начин не би могъл да засегне посещението на Ники Минаж в Румъния, посочва телевизията. 

"Digi24" припомня, че това не е първият скандал с фестивала SAGA. Миналата година трима големи изпълнители също обявиха, че няма да излязат на сцената само няколко часа преди шоуто, пише БТА.

Още: Ники Минаж плати висшето образование на свои фенове

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес