Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

26 април 2024, 11:05 часа

Във вчерашния епизод (25 април) на романтичното шоу "Ергенът" участничките се бориха за сърцето на Алек Младенов, облечени в пижами, без да носят грим и аксесоари, без прическа. Напрежение, обвинения и нападки имаше през цялото време, а в основата на конфликта беше Кристина, която обвиняваше Екатерина, че не е премахнала напълно грима си. Опитваше се да го докаже през цялата вечер. В своя защита Катя обясни, че е имала само малко пудра. "Имах просто пудра, за да не лъщя", поясни обвиненото момиче. Това стана повод Криси да влезе в имението и да се върне нагримирана. "Сложих си грим, щом ще се правим на фалшиви и изкуствени", заяви пред всички тя.

Още: Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Снимка: Ергенът/Facebook

Едно момиче – две рози

В края на вечерта за последната роза останаха да чакат гримьорката Криси и украинката Мария. За голяма изненада на всички Алек изрече името на Кати, която получи роза по-рано по време на индивидуална среща, която спечели. С тази роза тя си гарантира оставането и след следващата церемония.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Криси и особено Мария бяха наистина шокирани след решението на Алек, който изглеждаше хладнокръвен, когато двете се сбогуваха с него. "Желая ти да откриеш истинската любов и да не се отказваш. Слушай сърцето си! Благодаря ти за всичко!" – това бяха последните думи на Криси към ергена.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

За Мария обаче изненадата беше наистина голяма. "Едвам намерих силите, за да направя тези няколко крачки и да му кажа нещо" – сподели тя и призна, че не може да повярва какво се случва. "Пожелавам ти да намериш нещо истинско в този фалш, който остава" – каза Мария на Алек. Пред камерите тя отново заяви, че ѝ е тежко, защото е отхвърлена от човека, в когото е влюбена. "Сега разбирам какво означава разбито сърце" – откровено разкри тя.

Още: Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: "За Ергена": Киара посвети песен на романтичното шоу (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес