Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неочаквано: Маги Халваджиян отива в БНТ (СНИМКА)

23 май 2024, 11:45 часа

Продуцентът Магърдич Халваджиян съобщи неочаквана новина с последния си пост в социалните мрежи. Той сподели идеята за новия си проект и изненада всички с реализацията му.

Какво е подготвил

Известният роман на ужасите "Мамник" от Васил Попов ще бъде адаптиран в телевизионен сериал. Халваджиян разкри, че новият проект ще се излъчва по БНТ, а не по NOVA, където досега вървяха всичките му предавания и филми.

Още: Халваджиян: Слави реши да си оправим отношенията, когато влезе в политиката (ВИДЕО)

От няколко години Халваджиян не е снимал сериали. С "Мамник" продуцентът се завръща отново, а режисьор ще бъде Виктор Божинов. Той е познат от хитовата поредица "Вина" и филма "Възвишение", създаден по едноименния роман на писателя Милен Русков.

Снимка: Magarditch Halvadjian/Instagram

За романа "Мамник"

Сюжетът на романа разказва за необикновени неща, които се случват в трънското село Вракола - няколко човека са убити по невиждан начин, други се събуждат с особени белези по тялото. Настаненият в старчески дом Емил, заедно с граничния полицай Божана Горнева, започва да разследва странните случаи и се натъква на потулени от миналото загадки и на оживяло от българския фолклор чудовище. В битката със злото им помага и един възкръснал мъртвец, който има несвършена работа на този свят.

Още: Маги Халваджиян: Аз съм 100% работохолик

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес