Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Nells и Danny Levan представят видеото към "Шанс за любовта"

05 март 2014, 12:30 часа

Младите и талантливи изпълнители Nells и Danny Levan ще представят новия си съвместен видеoклип към песента “Шанс за любовта“ пред пиятели и фенове. 

Събитието ще се състои на 7 март от 21 часа в новооткрития Champagne Room Art Club, намиращ се на площад Народно събрание 3. Промоцията се осъществява с любезното съдействие на уиски Lauder's. Ще имате удоволствието да се насладите на изпълнения на живо, както и на акустична изненада от страна на прекрасната Nells. Младата надежда на поп музиката ще демострира завидните си гласови данни специално за гостите си. 

Истинското име нa Nells e Нели Георгиева. Чаровната блондинка е от Несебър и е на 28 години. Музикалното си образование Нели завършва в Лондон. По време на часовете си по композиране в London Music School, тя създава няколко мелодии, една от които дори привлича вниманието на екипа на световноизвестната Бритни Спиърс. Въпреки изкушението да работи с толкова популярен представител на музикалния бизнес, Нели се връща обратно в България, където реализира мечтата си, а именно да пее поп музика. 

Danny Levan е млад артист, занимаващ се с поп, хаус и RnB музика. Издава музика по цял свят под шапката на лейбълите SLiCK Records, Crossworld Vintage и Crossworld Records. Работи и с италианските продуценти The Moochers, с които направи 3 песни. Парчетата ще бъдат издадени от водещия лейбъл в Ню Йорк - King Streat Sounds, още тази пролет. В края на март Danny ще пусне нов клип на съвместната си песен с Marina Sazi, гръцка звезда от Universal records EMI, които и ще издададат и разпространят клипа към песента на европейския пазар. Danny Levan вече има запазени дати за участия в Гърция за летния сезон. Младият изпълнител ще бъде и рекламно лице на марките CELEBRITY SKIN и OUARETU, собственост на двама от най-известните гръцки дизайнери, правещи ревюта в Италия, Германия, Щатите и Великобритания. Dimitris Strepoks, дизайнерът на CELEBRITY SKIN, е работил с артисти като Pussy Cat Dolls, Jennifer Lopez и Beyoncé ,както и за много гръцки звезди.

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес