Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не съм звезда: Мария Силвестър с изненадващи разкрития за "Бригада Нов дом"

18 април 2024, 13:11 часа

Емблематичната водеща на "Бригада Нов дом" Мария Силвестър разкри, че когато е получила покана за предаването е отказала. Впоследствие обаче бързо променя решението си.

Мария за проекта

В подкаста на Тото за новата бригада Мария разказва, че в началото са имали трудности помежду си, защото момчетата са били недоверчиви към нея. Още в първите епизоди обаче всичко отминало. Опитът ѝ с комуникацията е доста богат и изглежда, че е намерила общ език и с новите бригадири. Въпреки дългогодишния си опит пред камери тя разкрива, че все още има притеснения, когато има неразбирателства с някого.

Още: Помните ли майстор Караджов от "Бригада Нов дом"? Вижте с какво се занимава днес (СНИМКИ)

Снимка: ToTo Yotov/YouTube, screenshot 

"Аз влизам в домовете на едни хора, което ме приземява винаги. В никакъв случай не съм звезда. Когато снимам предаването, аз не излизам и не комуникирам, защото виждам голямата пропаст между два свята" – разказва Мария и обяснява, че за нея работата ѝ в проекта е дар от съдбата.

Още: Мария Силвестър най-после разкри дали е обвързана

Пред Тото тя признава, че има хора, които не вярват, че бригадата се справя само за пет дни с ремонтните дейности. "Начинът да помогнем на хората е не да седнем и да роним сълзи. Емпатията си е емпатия, но в един момент трябват и действия." - споделя водещата.

Още: Мария Силвестър и майка ѝ са като близначки (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес