Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наум Шопов с разтърсваща изповед за дрогата: Третираха ме като наркоман (ВИДЕО)

23 май 2023, 14:50 часа

Актьорът Наум Шопов, който е привърженик на здравословния начин на живот, направи скандални разкрития за миналото си в подкаста "При Тото". Звездата от сериала "Откраднат живот" и водещ на "Ергенът", по чието мускулесто тяло въздишат стотици фенки, преди години е бил с наднормено тегло и раста, а животът му е бил далеч от здравословния. 

Вижте още: Иво Сиромахов: Вземете им телефоните! Отглеждате поколение от болни хора

"Бях на 15 години и пушех по 10 пъти на ден трева. Нашите ме хванаха с тревата. Не ме биха, но ме третираха като наркоман - "Ето ти 8 лева, не 10, за да не можеш да си купиш джойнт". Беше много дълъг период от време и исках да съм далече от тази среда и тези хора, за да не се отнася никой така с мен, защото беше много гадно", сподели Шопов.

Към днешна дата 29-годишният актьор е горд, че освен от марихуаната се е отказал и от цигарите. Благодарение на спорта е успял да хване живота си в ръце и да изгради силното си тяло и характер.

Вижте още: Наталия Симеонова иска прошка от Денис Ризов за изневярата му

Това е основната причина Наум категорично да отказва да рекламира цигари, вайпове и алкохол, както правят много популярни родни инфлуенсъри в социалните мрежи.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес