Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Насилвани ли са деца-актьори в Холивуд - полицията разследва

09 ноември 2017, 08:40 часа

Полицията на Лос Анджелис потвърди, че е започнала разследване във връзка със заканите на американския актьор Кори Фелдман да изобличи имената на хората от холивудските среди, упражнявали сексуален тормоз срещу деца-актьори.

Разследването е стартирало, след като Фелдман е подал официална жалба. Самият той разкри това в Twitter.

В края на октомври Фелдман, който се прочу с ролите си в "Гремлини" и "Дяволчетата", обеща да разкрие под формата на филм цяла група педофили в Холивуд, заемащи високи постове в киноиндустрията. Фелдман се закани да изобличи онези, които са упражнявали сексуален тормоз и срещу него през 80-те години на XX век. За целта той организира кампания за набиране на 10 млн. долара, които да отидат за заснемането на лентата и за наемането на охрана и адвокати, информира БГНЕС.

В предаването на "Доктор Оз" миналата седмица Фелдман дори издаде едно от въпросните имена - това на колегата му актьор Джон Грисъм, с когото двамата са работили по два филма. В ефир той обяви, че е искал да го издаде публично още през 2013 година в мемоарите си, но адвокатите му са го накарали да замаскира името му с псевдоним, за да не си навлече неприятности.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес