Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-големият фетиш за дамите в Survivor - бельото на Благой Георгиев

04 май 2023, 10:50 часа

Благой Георгиев е известен с това, че е абсолютно неустоим за жените и затова не е случайно, че постоянно се жени, плоди и развежда. Явно чарът му помита всяка дама, която прекара повече от 20 минути в неговата компания.

Доказателство за това е предаването Survivor, в което Георгиев вече няколко месеца се състезава с останалите "оцеляващи" в Доминикана. Оказва се обаче, че въпреки суровите условия, в които живеят участниците - без истинска баня, без хубава храна, без фризьори и козметики, Благой Георгиев отново привлича дамите като магнит. При това не само с тялото си, но и с... бельото си.

В началото на риалити формата фолкпевицата Татяна се зае със задачата да пере боксерките на футболиста, а сега, две седмици преди финала на 16 май, инфлуенсърката Мария направо ги обу, пише Fakti. 

Блондинката облече бельото на татуирания спортист, след като беше изгонена при него и певеца Тино на Острова на отшелника.

"Двамата бяха много гостоприемни към мен, посрещнаха ме прекрасно. Благо буквално си даде гащите, за да спя с тях, защото бях без дрехи", откровено призна Мария и предизвика бурен смях и в племето, и у собственика на гащите.

ОЩЕ: Джийзъса е в миналото. Благо Георгиев получи нов прякор в Survivor

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес