Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наградата, за която Ози Озбърн отчаяно мечтае

03 май 2024, 09:30 часа

Ози Озбърн - 75-годишният вокалист на Black Sabbath, който се бори с Паркинсон и болките, причинени от поредица операции на гърба, направи голямо признание в последния епизод на поредицата на SiriusXM "Ozzy Speaks", в който размишлява за несбъднатите си мечти.

На въпроса на ко-водещия Били Морисън: "Има ли постижение, което все още не сте постигнали и което бихте искали?", Ози отговори: "Оскар".

Носителят на "Грами" Ози се готви да получи второто си въвеждане в Залата на славата на рокендрола като солов изпълнител, след като Black Sabbath се присъединиха през 2006 г., и смята, че може да грабне "Оскар" с музикален хит. 55-годишният Били му каза: "За да получиш "Оскар", трябва да участваш във филм". На което Ози отговори: "Ти ме попита коя награда не съм получил. Не, Елтън Джон получи такава за песен".

Още: Бившата на Кание Уест с еротична сватбена визия, рапърът отнесе нападки от Ози Озбърн (СНИМКИ)

Здравето преди всичко

Снимка: Getty Images

Но Ози заяви, че на първо място в списъка му с приоритети е здравето му и продължаващото възстановяване от поредица от операции на гръбначния стълб, свързани с наранявания, получени при падане през 2019 г. Той добави: "Бих искал сега да изнеса концерт, без да падна.

Още: Съпругата на Ози Озбърн призна, че е направила опит за самоубийство

Наскоро Ози сподели пред "Billboard" дали ще може да излезе на сцената на церемонията през октомври 2024 г. в Залата на славата на рокендрола: "Никога не се знае", отвърна рок звездата. Той добави, че се чувства "повече от поласкан" да получи второто си въвеждане в Залата на славата, като заяви, че този път усещането е "голямо" и "различно" от това да бъде посрещнат в Залата на рока със своите колеги от Black Sabbath, пише БГНЕС.

Още: Ози Озбърн: Защо съм жив? Трябваше да съм умрял хиляди пъти!

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес