Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Надежда от "Ергенът": Моята победа е приятелството на момичетата (СНИМКИ)

21 май 2024, 12:15 часа

След финала на "Ергенът" 3 Алек Младенов не направи избор между никоя от последните две претендентки за неговото сърце. Краят на тазгодишният сезон предизвика много реакции в социалните мрежи, а зрителите нямат търпение да чуят първите коментари на двете дами. Днес (21 май) Надежда Вишева говори за първи път след финала на шоуто в предаването "Преди обед" по bTV.

Още: Абсолютен рекорд: Алек се е целувал 130 пъти в "Ергенът"

За емоциите и финала

За емоционалния финал Надежд разказа, че го е гледала само веднъж. "Аз доста месеци не помнех изобщо какво съм казала тогава, защото бях свръх емоционална. И ми беше голямо изпитание да видя себе си отстрани в това състояние. Мисля, че никой от нас не се е виждал в такова състояние – емоционално, разбито, разочаровано. Беше ми много вълнуващо, тъжно."

Снимка: Ергенът/Facebook

Надежда разкри, че е гледала финала заедно със семейството си. В нейната компания е била и една от останалите участнички – Кристина, за която Надежда каза, че са станали изключително близки. "Тя ми държеше ръцете през цялото време" – сподели Надежда за Криси, която й е давала кураж и подкрепа, докато гледат финалните сцени. "Олекна ми, след като мина този финал" - каза Надежда и уточни, че това е затворена книга.

Още: Надежда от "Ергенът" с интересни признания за бившия си съпруг (СНИМКИ)

Да спечелиш приятелство, а не любов

В интервюто Надежда призна, че се чувства подведена след преживяното, защото по време на предаването наистина е изпитала силни емоции, за които е мислела, че са споделени. Въпреки това тя е категорична, че не съжалява за нищо. "Изобщо не съжалявам. Това беше едно невероятно приключение", коментира тя участието си в романтичното шоу.

За обстановката и цялото преживяване тя сподели, че е късметлийка, защото е открила много приятели. "Не открих любовта в лицето на Алек, но намерих любовта в образа на Кристина, Габи, Йоана и много други от момичетата." – каза тя и дори спомена имената на Киара и Барбара. "Много от момичетата наистина ме уважават" – заяви Надежда и допълни, че те поддържат връзка с нея. "Мисля, че това беше моята победа в този формат – не беше любовта на Алек, но беше симпатията, уважението и приятелството на някои от момичетата." – категорична е Надежда.

Още: Валерия от "Ергенът" се подиграва с Алек (ВИДЕО)

За корекциите

Дамата разказа, че след "Ергенът" е стартирала свой бизнес и е отворила център за красота. "Жените в България обичаме да се грижим за външния си вид, така че реших да заложа на това да подарявам магия и красота на жените." – обясни Надежда. Тя не крие, че има корекции по себе си и отбеляза, че става въпрос за носа и бюста.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Не е за вярване: Вижте как е изглеждала Надежда от "Ергенът" (СНИМКИ)

"Смятам, че в 21 век е доста глупаво да се притесняваме от това, което не ни харесва. Имаме възможността да се коригираме и по някакъв начин да се чувстваме по-добре." Според нея обаче първо трябва да работим с вътрешната си красота – да се обичаме и харесваме.

Още: Няма да повярвате какво работи Надежда от „Ергенът“ (ВИДЕО)

Надежда за Алек

За Алек тя каза само хубави неща. "Той е много зрял, той е надживял годините си. И това ме впечатли в него." - откровена е Надежда, но според нея такива мъже са рядкост. Тя определя Алек за много специален и различен, а също и за изключително харизматичен.

Снимка: Ергенът/Facebook

"Много рядко срещам такива мъже. Той влиза в стаята и я изпълва с енергия." – призна Надежда за Алек и каза, че все още не са се виждали след финала, но в бъдеще би му задала следния въпрос: "Какво беше това решение и защо реши да е в този вид – не лице в лице, а с видео".

Още: Алек от "Ергенът": Чист съм пред съвестта си. Нямаше друг финал в главата ми

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес