Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На Мадона не й дреме за приказките на Сър Джон

08 август 2012, 14:26 часа

Мадона даде отговор на коментарите, които Елтън Джон направи през уикенда по неин адрес. Британският изпълнител начере Мадона „евтина (панаирджийска) стриптизьорка” и заяви, че с нейната кариера е свършено.

Елтън Джон нападна Мадона, тъй като тя заявила, че Лейди Гага копира нейния стил. Изпълнителят се ядосал много на думите на 53-годишната певица и реагира още в неделя вечерта по време на шоу по една от австралийските телевизии.

Сега, според The Huffington Post, близък на Мадона заявил, че певицата не би могла да се интересува по-малко от приказките на Сър Джон.

Защо Мадона се е превърнала в такъв кошмар? Съжалявам, с нейната кариера е свършено! Турнето й е пълно бедствие и не би могло да се превърне в по-голяма простотия. Ако Мадона имаше някакъв здрав разум, щеше да прави парчета като „Ray Of Light”, да стои далеч от тези „денс” неща и просто да бъде един чудесен поп изпълнител и да прави чудесни поп парчета, в което е брилянтна”, заяви Елтън Джон в интервю с Моли Мелдръм в неделя вечерта.

Но - не, тя трябваше да излезе и да докаже, че прилича на ши*ана евтина стриптизьорка”, допълни британският изпълнител.

„Аз наистина не разбирам защо той изпитва нуждата постоянно да плюе по Мадона. Той има нужда да я мрази. Да заяви, че турнето й е бедствие е повече от глупаво. Разпродават се всичките билети за концертите, Мадона пее нови хитове, а и класически парчета. Той ще продължава да си пее старите песнички, докато не умре”, заяви приятел на Мадона.

Мадона не се интересува от това, което той има да й каже пред публика или на четири очи. Тя няма какво да доказва пред хората, особено пред Елтън Джон”, добави източникът.

Това не е първият път, в който Елтън Джон напада Мадона публично. Британският певец през обвини Мадона, че устните й се разминават с плейбека на живото шоу на Мадона през 2007-ма година.

Редактор: Калина Здравкова

 

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес