Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Моника Белучи даде първото си интервю за българска медия

13 март 2013, 16:30 часа

Моника Белучи е жената, която всеки мъж би искал да притежава. Актрисата допусна екипа на “НепознатиТЕ”, за да даде първото си интервю пред българска медия на журналиста Георги Тошев и да разкаже за личните си и професионални предизвикателства през годините.

Срещата на екипа на предаването с Моника бе по повод участието на актрисата във филма на Кустурица "Любов и война".

Тошев и магнетичната актриса се срещат в хола на Емир Кустурица в къщата му в Кустендорф. Операторът Румен Василев следва Белучи и на срещата й с бъдещите кинорежисьори, дори и на частната вечеря, която премиерът на Сърбия дава в нейна чест.

"Идеята да направя интервю с нея се роди преди години. Дори помолих актьорa Христо Живков, с който Белучи си партнира във филма "Страстите Христови", да ни свърже. Не се получи, защото графикът й е строго разграфен, а след раждането на двете си дъщери, тя рязко намали медийните си изяви", разказа Тошев.

"Тя наистина е много, много красива. Говори с тялото си. Изглежда изключително и няма грам поза в нея. В предварителния ни разговор призна колко е впечатлена от българските актьори Христо Живков и Христо Шопов, с които снима във филма на Мел Гибсън. И още каза, че перфектната си фигура поддържа с проверена от нея диета - паста, паста и само паста, но винаги и само със зеленчуци, никога с месо или риба", каза още Тошев.

Във филма на Георги Тошев "Загадката Белучи", който ще бъде излъчен на 17 март, от 12.30 ч. по bTV, ще научим и защо семейството е толкова важно за актрисата днес, през какво е минала преди да получи статута на световна филмова икона и защо понякога красотата пречи на таланта.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес