Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Моделката Виктория Джумпарова стана жертва на шокираща кражба. Ето каква е развръзката (СНИМКИ)

09 февруари 2024, 11:09 часа

Неизвестен извършител е откраднал едно от кучетата на модела Виктория Джумпарова - йоркширския териер Пърпъл. За това съобщи самата тя късно снощи в социалните мрежи, а постът ѝ предизвика невиждан интерес онлайн.

Носителката на титлата "Мисис България" шокира много хора, че е станала жертва на толкова ужасно нещо. От подробностите, които тя споделя, изглежда, че е много притеснена. Засега не става ясно кой е откраднал малкото животинче от двора ѝ в района на "Драгалевци".

ОТКРАДНАТА ОТ ВКЪЩИ! ДНЕС ОКОЛО 15 часа НЯКОЙ Е ВЛЕЗНАЛ ВКЪЩИ ПРЕЗ ДВОРА НА КЪЩАТА НИ В КВАРТАЛ ДРАГАЛЕВЦИ-СОФИЯ, И МИ Е...

Posted by Vicktorya Jumparova on Thursday, February 8, 2024

Как се развиха нещата? 

Постовете на Виктория Джумпарова предизвикват силен интерес и множество споделяния. Няколко часа след като моделката обявява, че едно от кученцата ѝ е изчезнало, за щастие то бе върнато у дома. Пърпъл е в добро състояние и вече е на сигурно място при семейството си.

МИЛИ ХОРА ! ИМА РАЗВРЪЗКА НА МОЯ СЛУЧАЙ С ПЪРПЪЛ! ЯВНО ОТ МНОГОТО ВИ ПОСТОВЕ( ЗА КОЕТО СЪМ ВИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА)...

Posted by Vicktorya Jumparova on Thursday, February 8, 2024

Виктория Джумпарова благодари на всички за бързата реакция и многото постове. "Благодаря Ви от сърце! В такива моменти се вижда, че сме достойни хора и българи!", пише тя.

Още: Новата "Мисис България" Виктория Джумпарова отслабнала с 32 кг

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес