Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Младото гадже на Джей Ло бил гей?

25 юни 2012, 12:30 часа

Латино дивата Дженифър Лопес, която неуморно се раздава на световното си турне, може скоро да бъде изненадана с неприятна новина. 25-годишният възлюбен на звездата, с когото тя се събра след раздялата си с Марк Антъни, може и да е гей.

Скандалът бе заформен от един от колегите на Каспър Смарт – Джошуа Лий Айерс. Джошуа заяви, че половинката на Джей Ло е хомосексуалист и започна ожесточени нападки срещу него в Туитър, предаде сайтът RadarOnline.

Разгневеният Айерс се опита да аргументира твърдението си като качи снимка на Смарт, на която той е облечен със златни шорти, блестящ колан, шал, шапка.

Танцьорът Джошуа даже заяви, че Каспър използва Дженифър Лопес и е с нея само заради славата. Разбира се, имайки предвид възрастовата им разлика, това са слухове, които отдавна витаят в медийното и публично пространство. И едва ли е изненадващо за някого, че мълвата за златотърсача се разнася толкова бързо, имайки предвид, че латино дивата плаща седмичната издръжка на младото си гадже и дори го направи главен хореограф на настоящото си турне.

Редактор: Десислава Симова

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес