Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мишел Обама отново във Vogue

15 март 2013, 11:30 часа

За втори път първата дама на САЩ Мишел Обама грейна на корицата на американското издание на сп. Vogue, но този път облечена в синьо.

Тя дава интервю за списанието, в което говори главно за брака и двете си дъщери, съобщи БГНЕС.

В априлския брой, който ще излезе на пазара на 26 март, Мишел Обама е заснета от Ани Лейбовиц в синя рокля без ръкави на Рийд Кракоф, един от нейните любими дизайнери, и разбира се, с вече прочутия й бретон.

Преди Мишел Обама само една друга първа дама се беше появявала на корицата на модната библия, Хилари Клинтън през декември 1998 г. Но нито една първа дама не е грейвала на корицата два пъти, въпреки че на страниците на месечното списание нерядко се появяват жени политици.

49-годишната първа дама на САЩ, която е интервюирана заедно с президента Обама, позиращ с нея в Червения салон на Белия дом, говори малко за мода, а повече за двете си дъщери – 14-годишната Малия и 11-годишната Саша, и за съпруга си, когото опитва да научи на "търпение и спокойствие".

"90% от разговорите ни са за дъщерите ни. Какво правят? Коя има тренировка? Какъв празник за рождения ден е планиран?", разказва Мишел и допълва, че иска те да имат колкото е възможно по-нормално детство.

"Нашата работа е преди всичко да сме сигурни, че семейството ни е заедно. Имаме малки деца, те растат всеки ден. И двамата бяхме искрени, когато казахме, че приоритет номер едно за нас е семейството ни да е заедно", казва първата дама на САЩ.

Тя все пак говори и за мода. "Винаги казвам, че жените трябва да носят дрехи, в които се чувстват добре. Винаги опитвам да правя това. Ако се чувствате добре в дрехите си, контактите с хората стават лесни и това ги предразполага", споделя Мишел Обама.

Тя се появи за първи път на корицата на Vogue в яркочервена рокля без ръкави на Джейсън Ву през март 2009 г., два месеца след идването й в Белия дом.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес