Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мили Боби Браун се сгоди за сина на Джон Бон Джоуви

12 април 2023, 09:25 часа

Британската актриса Мили Боби Браун се сгоди за приятеля си Джейк Бон Джоуви. Звездата от хитовия сериал "Stranger Things", която е на 19 години, сподели новината чрез публикация в своя Instagram. На снимката тя е прегърната от 20-годишния Джейк Бон Джоуви, който е син на известния певец Джон Бон Джоуви от легендарната група Bon Jovi.

Новината потвърждава предположенията на потребителите в социалните мрежи от няколко седмици, след като актрисата показа годежния си пръстен в друга скорошна публикация. 

Мили Боби Браун разказа, че се е запознала с Джейк Бон Джоуви в Instagram. Така двамата са завързали приятелство, а по-късно са започнали романтична връзка. В публикация от януари 2023 г. британската знаменитост нарече годеника си своя "партньор до живот".

Снимка: Millie Bobby Brown/Instagram

Мили Боби Браун се превърна в световноизвестна звезда благодарение на хитовия сериал "Stranger Things" на платформата Netflix. Сюжетът му се развива през 80-те години на миналия век. Главните герои са тийнейджъри от американския щат Индиана, които се борят със свръхестествени сили, отприщени от мистериозни правителствени организации. 

Джейк Бон Джоуви придружи актрисата на червения килим по време на премиерата на четвъртия сезон на "Stranger Things" в Ню Йорк през май миналата година, пише БТА.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес