Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Михаил напусна “Къртицата”, Жени заживя със семейството

05 април 2013, 12:11 часа

Вчера бе изгонен първият участник в "Къртицата" - Михаил, а Жени Калканджиева бе изолирана от групата и заживя с новите си съквартиранти Валя и Марин.

Михаил събра пет номинации от съотборниците си и по този начин влезе в пряк двубой с посочената от зрителите Жени Калканджиева.

Съперниците бяха подложени на тест за оставане в шоуто. И двамата успяха да отговорят правилно на 6 въпроса, но Мишо се справи по-бавно и трябваше да напусне предаването.

Приключението за Жени продължава в стаята за изолация, където ще живее една седмица с ромското семейство Марин и Валя. Те се проявиха като добри домакини и посрещнаха модната шефка с ракия и салата.

Жени веднага отбеляза, че обстановката при тях е много приятна, което е обещаващо начало на престоя й при тях. Тя ще продължи да участва в игрите, но през следващите седем дни ще живее под покрива на домакините си, спазвайки техните правила.

Ромът Марин от Златица, който преди дни влезе в “Къртицата” със съпругата си Ваня, сподели, че ще ги изкарат от предаването само с полиция. “Харесва ми. Тук можем да изкараме и зимата, и лятото”, подхвърли той. Марин се размечта как живее в Базата с Денис Родман. “Не знам английски, но ще му отговарям с “Yes”. Ще го научим да псува на цигански”, подхвърли той.

Междувременно Емануела се сдобри с партньора си Никола, за когото трябваше да се омъжи в "Къртицата", но се разбра, че двамата вече имат брак. Певицата просто искала да повтпрят брака си пред цяла България, а той се притеснил, че това ще повлияе на бизнеса му.

Певицата изрече в ефир куп обиди по адрес на Никола и майка му, но той се появи в студиото с букет рози. Любовните им взаимоотношения разплакаха Икебаната и Калканджиева.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес