Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меган Маркъл с шокиращ разказ за отношенията ѝ с кралица Елизабет II

26 октомври 2022, 06:30 часа

Едва ли някой се е съмнявал, че Меган Маркъл по някакъв начин ще използва факта, че тя и принц Хари присъстваха на погребението на кралица Елизабет II. Малко след смъртта на кралицата, херцогинята на Съсекс даде ново интервю.

В първото си интервю след завръщането си от Великобритания, пред списание Variety, Меган Маркъл говори за смъртта на монарха и нарече Елизабет II „ярък пример за женско лидерство“.

„Имаше любов и подкрепа. Много съм благодарна, че успях да бъда до съпруга си, за да го подкрепя, особено по това време.

Толкова красиво е да гледаш наследството, което баба му е успяла да остави на толкова много фронтове. Разбира се, по отношение на женското лидерство, тя е най-яркият пример за това как изглежда“, каза херцогинята на Съсекс, цитирана от express .

Никой не се съмняваше, че Меган ще намери начин да капитализира посещението си във Великобритания. При това не просто посещение, а участие в държавното погребение на Елизабет II. В интервюто тя си спомни как се е запознала с кралицата.

„Чувствам се дълбоко благодарна, че успях да прекарам време с нея и да я опозная. Беше труден момент, но съпругът ми, който винаги е оптимист, каза: „Сега тя се събра отново със съпруга си.“

Меган си спомни за съвместното си излизане с кралица Елизабет II през 2018 г., малко след сватбата на нея и Хари.

„Мислех си за това първо официално събитие, което имах с нея, колко специално беше. Чувствам се щастлива и горда, че имах честта да общувам с нея.“

По-рано Меган каза в интервю за Опра Уинфри , че за нея кралицата винаги е била прекрасен човек. Тя допълни, че важните моменти в живота, като загубата на близък роднина, „те карат да се замислиш къде искаш да съсредоточиш енергията си“.

Списание Variety вече сподели няколко снимки на Меган Маркъл на страницата си в Instagram.

Калоян Мирчев
Калоян Мирчев Отговорен редактор
Новините днес