Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меган Маркъл последва примера на принцеса Даяна и промени името си

02 февруари 2021, 10:26 часа

Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл е премахнала двете си лични имена от свидетелството за раждане на сина им Арчи, съобщи електронното издание на "Дейли мейл".

Имената "Рейчъл Меган" били премахнати от графата с лични данни на майката в документа за раждане на Арчи и тя е записана само като "Нейно кралско височество херцогинята на Съсекс" по подобие на предпочитаната от покойната принцеса Даяна форма в документите за раждане на синовете X. Там тя е записана като "Нейно кралско височество принцесата на Уелс".

Раждането на Арчи е вписано на 17 май 2019 г., след като детето се роди на 6 май. Месец по-късно, на 6 юни, имената на майка му Меган Маркъл в документа са променени, съобщи в."Сън". Няколко месеца след тази промяна принц Хари и Меган обявиха, че се оттеглят като високопоставени членове на кралското семейството.

Ето как щеше да изглежда принцеса Даяна, ако беше жива (СНИМКИ)

Бившият прессекретар на кралицата Дики Арбитър коментира, че "може би това е била ранна част от техния план".

Лейди Колин Кембъл, която забелязва промяната в документа, каза, че "това е необичайно и повдига множество въпроси за това какво са обмисляли Съсекс".

Междувременно източници съобщиха за "Дейли мейл", че Меган най-вероятно няма да придружи съпруга си принц Хари, който планира пътуване до Великобритания в началото на лятото, за да се срещне с роднините си за пръв път, откакто със съпругата и сина им се преместиха в САЩ.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес