Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мат Деймън и Джордж Клуни проговориха за Уейнстейн (ВИДЕО)

24 октомври 2017, 12:15 часа

Харви Уейнстейн е насилник и женкар, но е държал от най-близките си в тайна това, че тормози сексуално жени. Това мнение споделиха в студиото на "Добро утро, Америка" актьорите Мат Деймън и Джордж Клуни.

Говорейки за скандала с насилието над актриси от страна на известния холивудски продуцент, Мат Деймън сподели, че никога не е виждал лично Харви да насилва някого, но е бил наявсно за инцидента с Гуинет Полтроу. Припомняме, че актрисата разказва, че е останала "изумена", след като преди години продуцентът я е поканил в апартамента си, за да посетят спалнята "за няколко масажа".

Деймън сподели, че е виждал как Хаври се отнася с винаги с огромно уважение към Полтроу.

От своя страна Джордж Клуни сподели, че е изпитал истински гняв, след като научил за "кастинга на дивана" в индустрията, но всичко може да приключи добре, ако Холивуд реагира по правилния начин.

След появата на обвиненията срещу него Уейнстейн беше настанен в луксозен курорт в Аризона, където посещава извънболнично лечение, вместо да влезе в център за лечение. Според някои източни, обаче, той отказва да се лекува от "сексуалната си зависимост".

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес