Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мартин Шийн се завръща в продължението на Spider-man

10 декември 2012, 13:47 часа

Мартин Шийн потвърди официално, че ще се завърне като чичо Бен в продължението на хитовия филм Spider-man, въпреки че персонажът му бе убит в първата лента за супергероя.

72-годишният актьор потвърди, че ще възроди образа на чичо Бен, който бе застрелян в първата лента за силите на иначе обикновеното момче Питър Паркър. Очаква се снимките на лентата да започнат през февруари 2013-та.

"Извикаха ме отново. Нямам представа точно за какво ще се разказва в продължението, но отново ще вляза в ролята на чичо Бен, а снимките ще започнат през февруари", сподели звездата в „The Late Late Show”.

Завръщането на Мартин в ролята на Бен – чичото на Питър Паркър (Андрю Гарфийлд), най-вероятно ще бъде в сцена/и, свързани със сънища и спомени.

Наскоро стана ясно, че със сигурност Андрю ще облече костюма на Spider-man в продължението на филма. Ема Стоун пък ще влезе в ролята на Гуен Стейси.

Джейми Фокс и Шайлийн Уудли ще влязат съответно в ролите на Електро и Мери-Джейн Уотсън. Очаква се Сали Фийлд отново да се превърне в съпругата на чичо Бен – леля Мей.

Очаква се лентата да излезе по кината в САЩ на 18 април 2014-та.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес