Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марк и Пресила са на разходка с лодка

30 май 2012, 15:28 часа

Собственикът на най-голямата и успешна социална мрежа Марк Зукърбърг и неговата съпруга Присила Чан се наслаждават на разходка с лодка.

Във вторник младоженците бяха заснети да се радват на компанията си по време на медения им месец, настанени удобно на красива яхта.

Двойката, която преди това прекара два дни в Рим, беше забелязана на круиз по италианското крайбрежие. Въпреки че беше определен като скръндза, тъй като роклята на жена му за сватбата струвала само 3700 евро, а в един от ресторантите в италианския град платили обща сметка от само 32 евро, изглежда, че Пресила и Марк всъщност се наслаждават напълно на заслужената си почивка и уединение.

И те не са единствените младоженци, които са избрали тази почивна дестинация за първата си семейна ваканция.

Рийз Уидърспун и Джим Тот също бяха забелязани на италианското крайбрежие, а телевизионната звезда Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис също прекараха своя мини меден месец на чаровно място, което обаче не успя да спаси краткотрайния им брак от провал.

Преди разходката им по красивите сини брегове на Италия, Марк и Присила, които се ожениха с изненадващо скромна церемония в задния си двор, посетиха и Ватикана. Остава да следим „стената” на Зукерберг във Фейсбук, за да разберем дали като е стигнал до Рим е видял папата.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес