Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лейди Гага нарече Мелания Тръмп "лицемерка"

07 ноември 2016, 11:01 часа

Скандалната американска поп певица Лейди Гага обвини съпругата на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп в лицемерие, предаде БГНЕС.

По този начин звездата на шоу-бизнеса определи обещанието на Мелания, че ако съпругът ѝ бъде избран за държавен глава, като първа дама ще се посвети на борбата с тормоза на малолетните в социалните мрежи.

"Мелания Тръмп, говори се, че ще защитаваш от тормоз и издевателства. Нова е лицемерие. Съпругът ти е най-големият грубиян от всички, които познаваме", написа Лейди Гага на страницата си в Twitter.

В четвъртък Мелания Тръмп обяви в Пенсилвания, че като евентуална първа дама ще защитава децата на Америка. „Неприемливо е 12-годишно момче или момиче да търпи присмех или тормоз. Още по-неприемливо е, ако това става чрез някой със скрито име в мрежата.

Трябва да намерим по-добри начини, с които да общуваме. Ние трябва да защитим достойнството и правата на нашите деца в социалните мрежи. Нашата култура е жестока и груба за децата и тийнейджърите.

Ако съм достойна за ваша първа дама, аз ще се опитам да променя това. Сигурна съм, че Доналд Тръмп може да бъде прекрасен президент“, заяви Мелания Тръмп, въпреки, че в интервю за Си Ен Ен през март тя призна, че не одобрява всички действия и думи на съпруга си.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес