Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лайнъл Ричи омъжи дъщеря си и се раздаде на сватбата (ВИДЕО)

27 април 2023, 09:59 часа

Лайнъл Ричи заведе до олтара по-малката си дъщеря София и за разлика от повечето подобни звездни сватби, които остават скрити от любопитните погледи на обикновените хора, този път щастливият момент може да бъде споделен от всеки, който желае.

Младоженката даде възможност на милионите си последователи в Instagram и TikTok да видят как е протекла пищната ѝ сватба с Елиът Грейдж в хотел "Дю Кап-Еден-Рок", Антиб, Франция. В понеделник (24 април) 24-годишният модел публикува откъс от специалния си ден, който включва фойерверки, кадри от воденето до олтара, както и диви танци на любими песни на булката и младоженеца.

@sofiarichiegrainge

Practice makes perfect

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

Във видеото се вижда и част от репетицията за сватбата, която се е провела в съботния ден. Клипът показва и кратък момент, в който Стивън Санчес изпълнява песента "Until I Found You". Най-любопитната част във видеото е, когато виждаме живо изпълнение на рок бандата Good Charlotte, чийто вокалист е женен за сестрата на София - Никол, а булката и гостите куфеят лудо.

Освен семействата на младоженците, на събитието са присъствали още Парис Хилтън, Картър Реум, Камерън Диас, Бенджи Мадън и популярните инфлуенсъри Джейк Шейн и Мариана Хюит, пише Dir.

@sofiarichiegrainge

Ill never get over this… now off to my honeymoon 🦋

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

ОЩЕ: Ето как да подготвите списък с гостите за сватбения си ден

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес