Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кървава баня и нов участник в Къртицата

06 март 2014, 16:32 часа

В живото предаване на Къртицата 2 довечера, участниците ще се потопят в най-кървавото си предизвикателство. Очакват ги 4000 литра кравешка кръв и потресаваща порция деликатеси.

Тази вечер супергероите ще посрещнат и нов участник в Базата, на мястото на принудително напусналия играта Стоян Бончев.  „Той” или „тя”, известно или непознато лице, приятна или неприятна изненада за някой от Заселниците ще бъде тази личност, гледайте довечера от 20.30 ч. по TV7.

Две раздели и една нова любов разчувстваха участниците в Къртицата 2 снощи. Те се сбогуваха с холивудския супергерой Вини Джоунс и изпратиха пострадалия си съотборник Стоян Бончев, чиито крак бе опериран вчера след получената в събота контузия. Илиян Киряков се оказа „сродната душа” на Вини Джоунс, който покани футболния ни герой и цялото му семейство на гости в Холивуд. А охранителят на суперзвездите Емил Каменов се впусна в любовно преследване на хубавата Гергана.

Междувременно, Предверието към втората Битка в Къртицата 2, прати Заселниците полуголи на Бъндеришка поляна в Банско. Какъв байряк развяха там и радостни ли бяха от тази гледка обикновените туристи в курорта, ще видите днес.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес