Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кристина от "Ергенът" срещна любовта по неочакван начин в парка: Неразделни сме (СНИМКИ)

11 октомври 2024, 12:37 часа

Кристина от "Ергенът" 3, която беше в основата на няколко скандала, които се заформиха между момичетата в последния сезон, определено е една от най-обсъжданите участнички. Тя е активна в социалните мрежи, но досега не разкриваше дали има мъж до себе си. Наскоро реши да покаже, че е открила любовта по съвсем неочакван начин.

С правилните хора всичко е по-красиво: Ето с кого Алекс Гърдева от "Ергенът" отпразнува рождения си ден (СНИМКИ)

Кой е мъжът до Криси?

Досега Криси пазеше част от личния си живот от публичното пространство, но нещата вече са различни. Тя публикува няколко снимки в Instagram профила си, които веднага привлякоха вниманието на последователите ѝ. С тях тя показа партньора си и разкри как се е запознала с него.

"Преди да го срещна категорично не вярвах, че любов от пръв поглед съществува…. Но именно това се случи с нас! Чувство, което не може да бъде описано с думи!

Любовта ни откри съвсем неочаквано, докато си спортувах в парка, снимайки тренировъчни видеа, като дори запознанството ни го има документирано на видео. Не знам на колко двойки се е случвало нещо подобно, но със сигурност са малко! Оттогава сме неразделни!" - написа към снимките в социалните мрежи Криси.

"Когато откриете Вашата половинка, то само тогава ще разберете защо не се е получило с останалите!" - с усмивка допълни в поста си гримьорката.

Името на мъжа до Криси е Денис, но не е ясно на колко години е и с какво се занимава, а профилът му в Instagram към момента е заключен.

Още: Ирина Карабаджак от "Ергенът" разкри пола на бебето си по нестандартен начин (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес