Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кристина Агилера призна: От 4 места мога да изпитам оргазъм

06 април 2023, 22:16 часа

Кристина Агилера винаги е знаела как да привлече вниманието. Последните новини около нея са свързани с това, че е съосновател на марка артикули за сексуално здраве, част от които повишават удоволствието от сексуалния акт.

В последните дни се говори основно за начина, по който Кристина Агилера изглежда на рекламната фотосесия за въпросните продукти. Вниманието на последователите ѝ е привлечено основно върху ноктите ѝ, върху които са изобразени триизмерни вагини.

Ето какво гласят част от коментарите на феновете на Агилера: "Харесват ми ноктите с вагини!", "Ноктите ти! Трябва да си ги направя!", "Боже, ноктите ти! Ти си кралица!".

В тематичен подкаст Кристина говори за най-необикновените места, на които е правила секс, като едното е в "звукозаписното студио, наведена над пулта".

Агилера, която е сгодена за Матю Рътлър, разкрива още, че обича да прави фелацио, допълвайки, че "е важно да си с партньор, с който можеш да изследваш". 

Двамата с Рътлър имат дъщеря Самър Рейн, която е на 9 години, а от предишна връзка Кристина има син Макс на 15 години, пише ladyzone.bg.

В скорошно интервю певицата говори разкрепостено и за оргазмите си.

"Опознах добре вагината си през последните 42 години. И смятам, че има точки на удоволствие, които с времето започват да се "отключват". Има 4 различни места, от които мога да изпитам оргазъм, свързани с вагината ми и това е истината."

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес