Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крис от "София ден и нощ" за Дени от "Игри на волята": Раздялата с нея е най-лесната в живота ми

23 октомври 2023, 12:39 часа

Актьорът Кристиян Кирилов, познат на зрителите като Митко от "София ден и нощ", направи неочаквана изповед за отношенията с бившата си любима Дени, която в момента участва в "Игри на волята".  Макар че мачото се похвали преди няколко месеца, че се е сгодил за синеоката красавица още преди да се е развел със съпругата си - фолк звездата Джулия, оказва се че рекордно бързо се е разделил и с Дени.

Вижте още: Напук на суеверията: Тина от "Един за друг" сподели СНИМКА с новороденото си

Крис и дъщерята на Виолета, която също участва в "Игри на волята," са имали отношения само няколко месеца, преди си Дени да влезе в риалити състезанието.

"След това, като излезе от формата, бяхме още малко време заедно, но вече не беше същото. Леко се отдръпнах и накрая и двамата решихме да се разделим без много шум", разказва младия актьор. Според думите му романа им не бил за добро. "Връзката ни беше голяма грешка. Все едно, че не бях аз през времето, в което бяхме с Дени. Раздялата с нея е най-лесната в живота ми. Нито за секунда не се поколебах, че не сме един за друг", сподели Кристиян, който за радост на фенките си в момента е сингъл.

Той е категоричен, че не следи участието на бившата си любима в "Игри на волята".

Вижте още: Ед Шийрън идва за първия си концерт в България

"Частично съм се заглеждал, но не съм видял нищо фрапантно, което Дени да е сторила. Знам, че се е справила добре. Дори и да е направила нещо там, то си е за нея", казва Крис в интервю за "Уикенд".

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес