Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крис Браун е обвинен в изнасилване, случило се на яхта на Пъф Деди

28 октомври 2024, 15:21 часа

Срещу Крис Браун има няколко обвинения за насилие и сексуални престъпления през годините, а всяко ново внася още повече и повече напрежение. Сега документален филм, озаглавен "Крис Браун: История на насилие", отново насочва прожекторите към изпълнителя, тъй като в него няколко жени говорят за неприятните си преживявания с Браун.

Още: Кание Уест е обвинен в изнасилване

Старо обвинение на нов глас

Снимка: Getty Images

Сред тях е и дама, която твърди, че през декември 2020 г. е била изнасилена на яхта на Пъф Деди в Маями. Според жената тя смятала, че щом е поканена на яхтата, значи тези известни мъже се интересуват от нейните таланти. Уви, след като изпила първото си питие, тя започнала да се чувства странно, а след второто напълно изгубила контрол над тялото си. Според дамата, след това Крис Браун я завел в спалнята и я изнасилил, а тя едва можела да се движи.

Адвокатите на Браун напълно отричат тези обвинения и ги наричат "пълна измислица". Всъщност това обвинение датира от 2022 г., но тогава делото бе прекратено, след като адвокатите на ищцата оттеглиха иска си. Причината бе, че Крис Браун разпространи текстови и гласови съобщения, които доказват, че жената е търсила отново близост след предполагаемото изнасилване, пише "Marca".

Още: Делото за изнасилване срещу Роман Полански е отменено

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес