Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кралски любовен триъгълник: Принц Уилям, Кейт Мидълтън и другата жена

09 май 2023, 17:15 часа

Грешките на бащата често се повтарят от синовете и май ситуацията в кралското семейство не е по-различна. Заформя се съвсем нов скандал, а в главната роля е приятелката на Уилям и Кейт - Роуз Ханбъри. Според британските таблоиди става дума за класически любовен триъгълник.

Роуз е приятелка и с принц Уилям, и с Кейт Мидълтън, но след като плъзнаха слухове, че между нея и Уилям има тръпка, отношенията между двете приятелки рязко са охладнели. Британските журналисти твърдят, че принцът на Уелс има извънбрачна връзка от години.

Роуз ли е новата Камила?

Има някои различия между историята на крал Чарлз III и Камила Паркър и тази на неговия син. Според слуховете Уилям е влюбен в Роуз (която е омъжена) от години, но решава да се ожени за Кейт Мидълтън. Точно както Чарлз беше влюбен в Камила дълги години. Ако слуховете се окажат верни, то Мидълтън ще влезе в роля близка до тази на Даяна, пише Marca.

Дали става дума за класически любовен триъгълник, няма как да знаем със сигурност, но ако слуховете се потвърдят, то скандалите около кралското семейство скоро няма да затихнат.

ОЩЕ: Смъртта с косата? Тайнствен силует на коронясването на Чарлз III подлуди мрежата (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес