Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кортни Кокс получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

28 февруари 2023, 17:41 часа

Актрисата, продуцент, режисьор и предприемач Кортни Кокс, известна най-вече с ролята на Моника в хитовия телевизионен сериал "Приятели", както и в участията си във филми от поредицата "Писък", получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. 

Нейната звезда е 2750-ата на прочутата алея. На церемонията по откриването ѝ присъстваха нейни приятели и колеги, сред които Лора Дърн, както и Дженифър Анистън и Лиса Кудроу, с които 58-годишната Кокс си партнираше в "Приятели". Сред гостите бяха също дъщеря ѝ Коко, както и дългогодишният ѝ партньор Джони Макдейд.

На церемонията Лиса Кудроу си спомни, че с опита и влиянието си Кортни Кокс е оказала сериозен ефект върху екипа на "Приятели". Дженифър Анистън на свой ред похвали "интензивното внимание" към детайла на своята близка приятелка.

"Развълнувани сме да приветстваме Кортни Кокс на Алеята на славата в Холивуд. В кариерата си Кортни е изиграла няколко значими роли и знаем, че има какво още да покаже. Щастлива съм да добавя, че звездата ѝ е само на няколко метра от тази на нейната приятелка и колежка Дженифър Анистън", каза по-рано Ана Мартинес, която е продуцент на церемониите.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес