Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Концертът на СЕСА в Несебър разпали война в шоу средите

04 август 2015, 14:53 часа

Мега концертът на СЕСА, който ще разтърси Черноморието на 21 август в Несебър, се оказа ябълката на раздора за българските шоу среди. За събитието в интернет пространството усилено се носят всякакви и всевъзможни слухове и неверни твърдения относно това кои певици ще подгряват кралицата на Балканите. Във връзка с всички тези публикации организаторите на концерта съобщават, че достоверна информация за събитието може да бъде получена единствено и само от тях.

Както вече беше обявено, шоуто в Несебър ще започне точно в 19:00 часа с ударна едночасова програма на Галена и Преслава. След тях на сцената ще се качи Анелия, която допълнително ще нажежи публиката преди дългоочакваната поява на примата на балканската музика СЕСА.

Напомняме, че самата СЕСА лично е избрала подгряващите изпълнителки, които не слизат от върховете на родните класации в последните години.   

Мега-концертът на звездата на сръбската музика е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: FEN TV, Канал 3, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Jenata.bg, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра, радио Мая, Канал 0, радио MiXX, Фолк радио Бургас, Радио 1, Mall Varna, Grand Mall Varna, Атлетик Фитнес, Plaza Burgas Mall, Cashterminal, Cine Grand.

 

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес