Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Колин Фарел почти се убил от пиене

04 декември 2012, 10:54 часа

Колин Фарел разбрал, че трябва да спре да употребява алкохол през 2005 година, когато тялото му започнало да се предава и актьорът усетил, че не му остава много живот.

Колин Фарел почти се погребал от пиене.

Звездата от "Дявол на доброто", който се бори със зависимостта си от алкохола и наркотиците с години, решил да се „изчисти” и постъпил в клиника в Антигуа през 2005.

"Очевидно е, че не съм доктор, но не ти трябва медицинска диплома, за да разбереш, че тялото ти започва да се предава. Определено не мислех, че ми остава много живот", споделя холивудският секссимвол, цитиран от Контактмюзик.

"Бях достигнал до момента, когато единствените гласове, имащи някаква яснота в стаята, бяха гласовете на унищожението и заличаването", продължава Фарел.

36-годишният Колин признава, че винаги е бил склонен към пристрастяване. Още когато е бил млад, актьорът е бил завладян само от определени храни, без които не можел да живее.

"Още като малък си бях пристрастен. Не се шегувам, човече – можеш да попиташ майка ми. Пристрастявах се към всичко, което ме караше да се чувствам добре."

Редактор: Десислава Симова

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес