Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са играчите в „Островът на 100-те гривни“?

03 октомври 2024, 11:13 часа

Вече знаем доста за участниците в „Островът на 100-те гривни“ – възрастта им, професиите им, кои се откроиха веднага с лидерски качества и кои действат по-подмолно. Има обаче нещо, за което хората явно или тайно са любопитни, и това са зодиите. Интересът към астрологията невинаги се признава, но е масов, а при ново запознанство един от първите въпроси е: „Коя зодия си?“. Във форумите, в които фенове на предаването обсъждат развоя на сюжета и участниците, коментират как ще се преразпределят силите, вече има много препдополежия и кой от играчите каква зодия е, защото това би обяснило определени стратегии и личностни качества.

В каста на хитовото риалити има представители на всеки един зодиакален знак. И не, няма да е лесно 12-те зодиакални знака да оцелеят на самотен остров, но това пък гарантира и забавни моменти, и напрегнати ситуации.

В лагер „Нумеролози“ най-многобройни са представителите на зодия Близнаци – Владимир, Дзами и Петя. Точно при тях наблюдаваме търкания в последните епизоди на предаването. Еляса и Вера са Овни, докато Венцислав и Рената – едни от най-тихите играчи – са зодия Водолей. Някой едва ли ще се учуди, че Виктор Гогов е Скорпион, а Ванеса – Телец. Последният представител на този лагер, Виктор Митов, е зодия Дева.

В най-малкия лагер „Мимо-Гарсия“ единствено Бистра и Мая са една и съща зодия – Телец. Именно двете момичета са тарторите в лагера и основни „кукловоди“ в цялото предаване изобщо. Ина е Дева, Кънчо – Риби, Нина – Близнаци, Александър – Лъв, а новодошлите Мирослав и Иван Йочколовски са съответно Стрелец и Рак. Мимо-Гарсия е зодия Водолей, а напусналата наскоро Яна – везни.

В лагер „Глория“ цари истински хаос откъм съзвездия. Атлетичната плевенчанка Марина и усмихнатият Шериф са зодия Рак, но нямат кой знае колко общи черти. Георги и Биляна пък са представители на Скорпион, но ако Георги проявява амбиция и е напорист, качества, присъщи на тази зодия, Биляна е тиха, усмихната и… влюбена. Напусналата по собствено желание Джулиана и безкомпромисната Лора пък са Стрелци. Останалите са единствени представители на зодиакалните си знаци в лагера: Ивайло Секулички – Везни, Кирил – Овен, Берке – Козирог, Иван – Телец, Емил – Близнаци, Грозденка – Водолей.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес