Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-известните сексуални маниаци?

11 ноември 2016, 15:10 часа

Сред звездите има не само хора, които могат да се похвалят, че са притежатели на наградата „Оскар“, платинени албуми или спортни постижения, но и с победите си в сексуалната сфера. Дали това се дължи на парите им, харизмата или е най-обикновена зависимост от секса, тези мъже са си спечелили и име на неуморни любовници.

Тайгър Уудс не веднъж е бил в центъра на секс-скандали. Неговите изневери станаха обществено достояние и състезателят по голф трябва да се оттегли от спорта, за да съхрани семейството си. Неговата съпруга шведския модел Елин Нордегрен се съгласи да остане в семейството при определени условия. Едно от тях бе забраната Тайгър да пътува сам за участия в турнири, докато не пораснат децата. Носят се слухове, че по време на бракак им Тайгър е изневерил с повече от 120 жени.

Род Стюарт е известен със слабостта си към блондинките. По думите му той е преспал с над 1000 русокоски. „Най-запомнящата се е настоящата партньорка, споделя Стюарт, - Останалите просто се сливат в едно море от блондинки.“

Един от най-скандалните любовници на Холивуд е Джак Никълсън, който има пет деца от четири жени, макар да е бил женен само веднъж. Самият той твърди, че е преспал с повече от 2000 жени „на различна възраст, с майките им… а понякога и заедно с майките им.“

Медиите неведнъж са разпространявали информацията, че Хулио Иглесиас е имал над 3000 жени, но изпълнителят твърди, че бройката може да бъде занижена: „Това беше до 1976 г., жените след това не съм ги броил…“

За никого не е изненада, че основателят на Playboy Хю Хефнър е имал много момичета, но колко точно дори самият Хефнър не знае: „Отдавна спрях да ги броя. Винаги съм обръщал внимание на качеството, а не на количеството.“ Според някоя слухове завоеванията му варират от 2000 до 5000 жени.

Абсолютният рекорд се приписва на бившият кубински лидер Фидел Кастро. През 2008 година американското издание му приписва „взимане-даване“ с над 35 хиляди жени.

„Той е бил с две жени най-малко на ден в продължение на четиридесет години – една на обяд и една на вечеря, разказва бивш чиновник, наречен „Рамон“ в интервю за изданието.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес