Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Киану Рийвс ще предложи брак на приятелката си?

11 април 2023, 16:21 часа

Киану Рийвс и Александра Грант са заедно от доста време и досега успяваха да запазят връзката си далеч от обективите на фотографите. Двойката нито веднъж не бе замесена в скандал или в някаква неудобна ситуация, за разлика от много други известни личности.

През изминалия уикенд Киану Рийвс спретна страхотно парти за рождения ден на Александра, на което бе поканил много приятели и роднини. "Той покани всичките им приятели и роднини и беше наистина много щастлив да празнува с нея. Приятелите им се надяваха той да ѝ предложи на това парти", казват присъствали на празненството.

Отношенията им излязоха на светло през 2019 г., но се смята, че двамата са заедно много преди това. "Връзката на Киану с Александра е стабилна. Двамата се уважават и се възхищават един на друг. Много си приличат и харесват едни и същи неща", казват негови приятели. "Дълги години той живееше в самота, така че приятелите му са щастливи, че си намери партньор. Супер отдадени са един на друг и направо ги виждаме как се женят. Истински партньори са."

"Той вече е подготвил годежния пръстен и речта, с която ще ѝ предложи, но не знаем кога ще направи крачката. Освен това Киану се притеснява да не развали нещо, което е перфектно.", завършва източникът.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес